0%

Dj Field


dj

Dj Field, polgári nevén Mezei László már egészen korán általános iskolában kapcsolatba került a zenével a sulibulik kapcsán. Ennek folytatásaként középiskolásan már a helyi szórakozóhelyeken pörgette a lemezeket és tanulta ki a Dj szakmát mentorától, Dj Vamo-tól.
Miután sok helyen megfordult az országban és helytállt több club rezidenseként, megismerkedett a zenekészítés világával. Számos ismert hazai producerrel dolgozott már együtt, mint pl. Markus Greg, Cross Fitch, Saby Davis, Christopher, Tomy Montana, Guli, Kincses, Steve Valentie, Jack Derek, Jackwell és még sokan mások. Illetve olyan elõadóknak készített hivatalos remixet, mint Essemm, Palej Niki, Kozma Orsi, Tomy Montana és Johnnie Pappa.
A hazai piac mellett sokszor külföldre is dolgozott, ami több Beatport megjelenés képében tükrözõdött. Olyan neves kiadók jelentették meg az alkotásait, mint a Highlimit Records, Kontor és a Kingdom Kome Cuts, ami a világsztár D.O.N.S. kiadója, aki elõszeretettel pörgette az általa forgalmazott Field trackeket. De rajta kívül olyan külföldi elõadókkal is kapcsolatba került a munkák során, mint Nick Wolanski, Seal De Green, Marcella Woods, Polina Griffith, Kroiterkopf és a Parov Stelar.
A sikerek nem is maradtak el, a www.deejayworx.com oldalon több trackje is bekerült a nemzetközi top 100-ba, valamint szerzõtársával Cross Fitch-el dobogós helyezést értek el Hamvai Pg és Dj Julian, Hungarian House Mafia remix versenyény. A Dj Kincsessel közösen írt Essemm ft. Palej Niki – Rólunk szól feldolgozása kapcsán bekerült a Magyar Dj Magazin egyik számába, de cikkezett már róla hazánk egyik legnagyobb elektronikus zenei portálja a www.SoundLife.us is. Feldolgozásait országszerte szinte minden lemezlovas játsza elég csak a Jackwellel közösen készített Tomcraft – Like a Roller sikereire gondolni és gyakran külföldrõl is érkeznek a pozitív visszajelzések a trackek után.

Vissza

Play Cover Track Title
Track Authors