0%

Top 10


2019-ben a holland DJ R3hab feldolgozta a “All Around the World (La La La)” címet viselõ borító verziót , a zenekar címe A Touch of Class.
Az R3hab 2007 végén kezdte pályafutását, miközben létrehozta a “Mrkrstft” számot, amelyet Breda DJ Hardwell társa remixelt. Akkoriban egy holland DJ segített neki tovább fejlõdni a szakmában. B terve az volt, hogy üzleti képzettségét bevonja a vállalati világba, nemzetközileg az egyik legkeményebben dolgozó mûvészé vált. Pályafutása elõtt korábban híres volt a remixeirõl, amelyek közül Vinni Vicci “Alive” remixe volt.

A Trouble debütáló albuma jelentõs áttörést jelentett a hollandok számára, miután megjelent 2017 õszén. A független változatban megjelent LP a mai napig világszerte több mint 500 millió stream- et szerzett. A második teljes hosszúságú stúdióalbumával, a The Wave -val az R3hab továbbra is feszegette a tánczene határait. Az album több mint 350 millió lejátszást rögzített, a “Rumors”, “Ain’t That Why”, “Hold On Tight”, “The Wave” és a “Lullaby” zeneszámokkal elérve a Billboard Top 100 Dance / Electronic listáját.

R3hab ATC 2000. évi egységes „Around The World (La La La)” a 21. st században egy modern feldolgozása, vált a legtöbb streamelt dal Spotify több mint 142 millió megtekintést ért el „A Touch of Class.” Feltöltési Spotify nyolc ország listáiban, a mû megerõsítette vitathatatlan státuszát, mint az elektronikus zene egyik legfontosabb újítóját.

Vissza

Play Cover Track Title
Track Authors