Top 2

Martijn Gerard Garritsen (mûvésznevén: Martin Garrixként ismerhettük meg) Holland lemezlovas, zenei producer, 2016-ban a DJ Magazine Top 100-as listáján az elsõ helyezett DJ-je volt.
Magyarországon is fellépett már, többek között a Balaton Soundon, illetve a Szigeten és a Volt-on is.

Martin 2012-ben bukkant fel az elektronikus zenei iparban, Julian Jordannel közösen készített “BFAM” címû számmal. Még ebben az évben aláírta szerzõdését a Spinnin Records-nál. A kiadó által elsõként kiadott száma az “Error 404” címet viselte.

Az igazi áttörést számára azonban a 2013-ban bemutatott “Animals” címû száma hozta meg, ami az európai slágerlistákon komoly sikerrel szerepelt, a Billboard Hot 100, 2014. április 26-i listáján pedig a 21. helyet érte el.

2016-ban alapította meg saját lemezkiadóját a STMPD Records-ot. Ugyanebben az évben a DJ Magazine (DJmag) közönségszavazásán a Top100 DJ ranglistán az elsõ helyet érte el, és egyben a legfiatalabb lemezlovas aki valaha is az elsõ helyezett lett.

Ismertebb számai közé tartozik az Usher-rel 2015-ben közösen készített “Don’t Look Down” és az abban az évben készített “Bouncybob”, illetve a 2016-ban kiadott, Bebe Rexha-val közösen készített, “In The Name Of Love”, amely 2016. október 29-én a 39. helyen állt a Billboard Hot 100 listán.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük