0%

totpeti


dj

totpeti – zene – szenvedély
Életének 0. percétől ott van a zene körülötte. A diszkó aranykorában született, meg nem erősített források szerint már az oviban is tükörgömb volt a jele.
A 90-es évektől szórakoztatja soha meg nem öregedő közönségét, mint ahogy ő maga is örök fiatal, aki a ferrites és króm szalagokat hamar lecserélte a barázdák billegetésére.
Mint, ahogy ebben az időben szinte minden DJ, így totpeti is a funky-val találkozott először, majd jött a house, ami máig tartó szerelem.
Kb. 15 éven át szinte csak lemezről játszott, kifejezetten technikás lemezlovas, aki több DJ versenyen is kiemelkedő helyezést ért el, ami közül a 2004-es Heineken Thirst-ön első díjazott lett.
Több vidéki rezidenciája mellett az országos hírű ózdi RIO rezidense 22 éve, de a környék szinte összes klubjában játszott már, de megfordult a legnagyobb fesztiválokon is (Sziget, Balaton Sound, Volt, Bónusz, Budapest Parádé).
A house zene megszállottja a kommerszebb clubhouse-tól az underground hangzásokig.
Utóbbira építve hozták létre 2018-ban 7mirror barátjával a Rezidencia online stream stúdiót, ahol elsősorban a környék underground zenéket játszó DJ-inek adnak bemutatkozási lehetőséget és saját szettekben sincs hiány.
Ebből nőtte ki magát a Rezidencia Cafe és a Groove nevű saját rendezvénysorozatuk, előbbi a Melon Cafe-ban, utóbbi az egyetemi Rockwell-ben.
A Just4Music műsoraiban havonta jelentkező mixeiben 1 órán keresztül a mai legújabb house darabok közül válogat, Ibiza megszállottjaként egy kis baleári életérzést is hozva a szombat estékbe.

Vissza

Play Cover Track Title
Track Authors