Hírek

Mit csináljak a gyerekekkel nyáron? Máris itt a szünidő…

today2024-06-18 170 127 3

Háttér
share close

Mit csináljak a gyerekekkel nyáron? Máris itt a szünidő…

 
Ugyan már csak néhány nap hátra van az idei tanévből az iskolákban, de már telnek be a különböző, és egyre népszerűbb tematikus nyári táborok.

Ha elképzelésünk sincs, hogy mit csináljon gyermekünk a hosszú nyári szünet alatt, ki vigyázzon rá, de mi közben szeretnénk úgy elmenni, dolgozni, hogy tudjuk, szemünk fénye jó helyen van, egy vidám közösségben, minőségi programokkal tölti a szabadidejé, akkor persze jön a nyári tábor ötlete.

Az általános- és középiskola, ezúttal június 21-i befejezése utána jól megszokott módon a gyerekek a közel két és fél hónapos szünetben javarészt otthon, nagyszülőknél, vagy táborokban töltenek majd egy-két hetet. Ez egy jól bevetett szokás már a családoknál, utóbbi persze nem olcsó mulatság, de amíg a szülők dolgoznak, addig a csemeték a táborokban, felnőtt felügyelet mellett hasznos foglalkozásokkal töltik el a szabadidejüket.

A hosszú iskolai szünet jó lehetőséget kínál a táboroztatóknak, hogy ügyesen kihasználva a potenciált, egyre több tematikára is meghirdessék, például a napközis sport- és kézműves, kaland, erdei, vagy éppen tánc, esetleg nyelvi táborokat, amelyek kiváló lehetőséget nyújtanak a kisebbek és nagyobbak számára, hogy élvezetesen és biztonságosan töltsék el a nyári szünidejük egy részét.

A szervezők általában az egy hétig tartó táborokat hirdetik meg városunkban is a gyermekek számára, nagyrészt reggel 8-tól, délután 4 óráig. Tartalmilag pedig tematikától függetlenül rengeteg impulzust, szórakozást ígérnek a gyermekeknek.

Szülőként nem vagyunk tehát könnyű helyzetben ebben az időszakban, de ezek a táborok jó lehetőséget adnak, hogy az otthoni egyedüllét, vagy a telefonos, az xbox világából kimozdítva gyermekeink számára maradandó élményeket és gondtalan kikapcsolódást nyújtsunk a nyári vakáció során is.

A helyeket pedig már most kell keresni, és lefoglalni, ugyanis több tábor, a sok turnus ellenére is hamar betelik.

Cikk:Édi; képek:internet

 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%