Hírek

A nagy hőségben a miskolci Tiszai pályaudvaron is vizet oszt a MÁV

today2024-07-08 119 82 3

Háttér
share close

A nagy hőségben a miskolci Tiszai pályaudvaron is vizet oszt a MÁV

 

Budapesten a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron; a régiókban Miskolcon, Debrecenben, Nyíregyházán, Békéscsabán, Szegeden, Kecskeméten, Szolnokon, Győrben, Veszprémben és Pécsett, Nagykanizsa, Siófok, Fonyód, Tapolca, Zalaegerszeg és Celldömölk állomásokon, ahol a vonatra várakozók ingyenesen juthatnak vízhez.

A MÁV-Start július 7-12. között munkanapokon a budapesti főpályaudvarokon és a főbb regionális vasútállomásokon, a Volánbusz pedig a Népliget autóbusz-pályaudvaron és a fővárosi nagyforgalmú autóbusz-állomásokon oszt ásványvizet az utasoknak – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs osztálya.

Az ásványvizet a vasúttársaság minden nap 10 és 17 óra között osztja,amíg a készlet tart és hőségriadó van érvényben.

A Volánbusz munkanapokon 12 és 14 óra között a megyeszékhelyeken és a nagyobb forgalmat lebonyolító autóbuszállomásokon osztja a hűsítő ásványvizet, így Békéscsabán, Budapesten a Népliget autóbuszállomáson, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

Kép:infostart.hu

 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%