Hírek

Veres Pál a hivatalában köszöntötte Guzi Blankát Copy

today2024-08-29 214 71 3

Háttér
share close

Veres Pál a hivatalában köszöntötte Guzi Blankát

 
Veres Pál, Miskolc polgármestere, hétfőn köszöntötte a város egyik kiemelkedő sportolóját, Guzi Blankát, aki a 2024-es párizsi olimpián negyedik helyezést ért el öttusában.

A polgármester Facebook posztjában osztotta meg örömét és büszkeségét.

„Mindig büszkeség tölt el a miskolciak sikereit látván és hallván, különösen, ha olyan rangos nemzetközi sporteseményről van szó, mint a franciaországi, Párizsban megrendezett ötkarikás játékok voltak” – írta Veres Pál.

Guzi Blanka a döntőben a 17. helyről küzdötte fel magát egészen a negyedik pozícióig, amely hatalmas sportteljesítmény. Ez az eredmény különösen értékes, tekintve, hogy a világ legjobbjai ellen versenyzett, és ezzel a teljesítménnyel nemcsak Miskolc, hanem Magyarország hírnevét is tovább öregbítette.

A polgármester kiemelte, hogy 2024 méltán nevezhető a magyar öttusa évének, Guzi Blanka eredményei pedig ennek az állításnak tökéletes bizonyítékai. Veres Pál szerint az aranyérem mellett a negyedik hely is rendkívüli értékkel bír, amelyre minden miskolci méltán lehet büszke.

„Miskolc, a miskolciak büszkék Guzi Blankára, a DVTK sportolójára, és köszönjük neki, hogy öregbíti városunk jó hírét, valamint azt is, hogy sportolóként hozzájárul a mozgás és az egészséges életmód népszerűsítéséhez” – tette hozzá a polgármester.

Guzi Blanka kiváló teljesítménye újabb inspirációt nyújt a fiatal sportolók számára, és ráirányítja a figyelmet az öttusára, mint a magyar sport egyik büszkeségére. Miskolc városa és lakói szívből gratulálnak Blankának, és további sikereket kívánnak neki a jövőben. – zárta a posztját a polgármester

Fotó: Veres Pál (Facebook)

 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%