Hírek

Igazi csoda: így élte túl a nő, hogy elgázolta a száguldó intercity Mezőkövesden

today2024-09-01 124 82 3

Háttér
share close

Igazi csoda: így élte túl a nő, hogy elgázolta a száguldó intercity Mezőkövesden

 
A nő a sínek mellett ácsorgott, amikor a felé robogó és vadul tülkölő vonat elgázolta. Csodával határos módon túlélte a történteket.

Először hátborzongató tülkölésre és vad dudálásra, majd nem sokkal később már mentők szirénázásának zajára lettek figyelmesek a helyiek Mezőkövesden, a vasút közelében, hétfőn (augusztus 26.). Sejthették, nagy a baj.

Valóban így történt, a Hatvanba tartó vonat ugyanis elgázolt egy nőt.A Kassáról Hatvanba tartó, Miskolcról 7.38-kor továbbindult Hernád InterCity elgázolt egy embert Mezőkövesdnél.– közölte a Mávinform.

A Metropol úgy értesült, hogy a gázolás horrorfilmbe illő módon történt: a vonat éppen Mezőkövesden robogott át, amikor a sínek mellett egy nő jelent meg.

Az asszony furcsán viselkedett, jól láthatóan zavart állapotban őgyelgett a sínek mentén, veszélyes közelségben a sínpárhoz. Úgy tudjuk, hogy a veszélyes mutatványt kiszúrta a mozdony vezetője is, aki azonnal jelzett, de hiába: a támolygó nő nem ment el a sínek mellől.

Csodával határos módon azonban a nő nem halt bele az életveszélyes gázolásba, bár a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Ez vélhetően azért történhetett, mert az asszony nem a síneken, hanem mellette sétálgatott, így a szerelvény magával sodorta őt.

A helyiek közül többen is ismerték a balesetben megsérült nőt, információink szerint őket nem lepte meg a kis híján végzetes hétfői baleset sem: az asszonyról ugyanis sokan úgy tudják, hogy gyakorta néz a pohár fenekére, a helyiek pedig sokszor látták őt a település különböző pontjain, a mostanihoz hasonló zavartsággal tántorogni vagy éppen feküdni.

Többen ezért úgy vélik, hogy nem öngyilkossági kísérlet, hanem véletlen baleset történt.

Forrás:

https://metropol.hu/aktualis/2024/08/hatborzongato-modon-gazolt-a-vonat-mezokovesdnel

Fotó: mezokovesd.hu (Illusztráció)

 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%