Hírek

Újra közlekedik az ingyenes buszjárat az Auchan Dél áruházhoz

today2024-09-01 215 71 3

Háttér
share close

Újra közlekedik az ingyenes buszjárat az Auchan Dél áruházhoz

 
Újra elérhető az ingyenes buszjárat, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók kényelmesen megközelítsék az Auchan áruházakat.

Már korábban hírt adtunk arról, hogy júliusban újraindult a Borsod Auchanhoz közlekedő járat, most pedig a városi közlekedési vállalat bejelentette, hogy szeptember 5-től ismét közlekedik az ingyenes járat az Auchan Dél áruházhoz is.

Az AU2 jelzésű buszjárat az Avas kilátó végállomás és az Auchan Dél áruház között közlekedik. Az utazás teljesen ingyenes, a járat célja pedig az, hogy a vásárlók számára biztosítsa a kényelmes és díjmentes eljutást az áruházhoz. Az AU2-es járat a következő időpontokban indul:

Avas kilátó végállomásról: 10:00, 10:50, 11:40, 12:30, 14:30; Auchan Dél áruház végállomásról: 10:20, 11:10, 12:00, 12:50, 14:50.

A buszjárat több megállót érint mindkét irányban, és az útvonal követi azokat a fontosabb pontokat, amelyek a vásárlók számára elérhetővé teszik az áruházat. Az áruház irányába közlekedő járaton csak felszállni lehet, míg a visszaúton az Avas kilátó irányába csak leszállásra van lehetőség.

Ez az újraindult járat nagy segítséget jelenthet azoknak, akik busszal szeretnék megközelíteni az áruházat, biztosítva számukra a könnyű és kényelmes utazást.

Fotó: mvkzrt.hu (Illusztráció)

 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%