Hírek

BRAVÓ! A miskolci társulat 98%-ban Béres Attila igazgatói posztját támogatta

today2024-09-01 215 71 3

Háttér
share close

BRAVÓ! A miskolci társulat 98%-ban Béres Attila igazgatói posztját támogatta

 
Béres Attila marad a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója a következő öt évben is – döntött a város képviselő-testülete egyhangúlag csütörtökön.

Méder Noémi, a teátrum sajtókommunikációs munkatársa tájékoztatása szerint az igazgató a színház társulata előtt azt mondta, a közgyűlésen nemcsak neki, hanem a művészeti tanácsnak is bizalmat szavaztak, így Keszég Lászlóval, Rusznyák Gáborral, Szabó Mátéval, Szőcs Arturral, Cser Ádámmal és Kozma Attilával tovább folytathatják az évekkel ezelőtt elkezdett munkát.

Az igazgatóválasztás folyamatának és a várakozás legmeghatóbb pillanatának Béres Attila az egy héttel ezelőtti társulati szavazást nevezte meg, ahol a társulat 98 százaléka őt támogatta.

Az újraválasztott direktornak Veres Pál, Miskolc polgármestere is gratulált Facebook-oldalán, ahol azt írta, „hatalmas öröm” számára, hogy a város közgyűlése ismét bizalmat szavazott a színházigazgatónak.

Béres Attila mellett Horváth Ádám operaénekes pályázott a posztra.

A Miskolc Aktuál szívből gratulál direktor úrnak és további sok sikert kíván munkájához!

Forrás mti.hu kép: fidelio.hu Béres Attila (fotó: Gordon Eszter / Budapesti Operettszínház)

 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%