Hírek

Áramszünettel küzd Miskolc egy része

today2024-09-15 218 71 3

Háttér
share close

Áramszünettel küzd Miskolc egy része

 
Áramszünet bénítja meg szinte fél Miskolcot: információink szerint már reggeltől áramszünet van a megyeszékhelyen.

A Blikk olvasója hívta fel a figyelmet arra, hogy Észak-Magyarországot is megtépázta a pokoli időjárás. Ez abban is megmutatkozik, hogy Miskolc nagy részén hosszú órák óta nincs áram.

– Eljöttünk a családdal wellnessezni egyet a hét végén, mivel azt jósolták, hogy rossz lesz szabadtéren az idő. Hát a hotelben sem érezzük magunkat valami fényesen – kezdte egy neve elhallgatását kérő olvasónk, aki jelenleg is egy miskolctapolcai szállodában tartózkodik. -. Reggel óta nincs áram, ami azt jelenti, hogy sem a wellnesst nem tudjuk használni, sem tévét nézni a szobában, de még arra is felkészítettek minket az itt dolgozók, hogy ebédre se nagyon számítsunk, mivel a konyha sem tud üzemelni áram hiányában. Itt ülünk a gyerekekkel a szobában, kimenni semmi kedvünk, mert nagyon hűvös van, és hol esik az eső, hol pedig nem. A személyzet nagyon kedves, azzal semmi gond nincs, de semmit sem tehetnek értünk. Nem ilyen wellnessezésről álmodtunk…

Úgy tudjuk, rengeteg lakás is áram nélkül maradt, így sok családnál szintén nem készülhet el időben a vasárnapi ebéd.

A Blikk munkatársai megkeresték az ügyben az illetékes áramszolgáltatót, amint választ kapnak, frissítjük cikkünket.

Forrás: Blikk.hu; Kép: internet&illusztráció MTI/Ujvári Sándor

 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%