Hírek

A lillafüredi Palotaszálló lett az első Magyarországon, amely megszerezte a Good Travel Seal minősítést

today2024-09-24 224 71 3

Háttér
share close

A lillafüredi Palotaszálló lett az első Magyarországon, amely megszerezte a Good Travel Seal minősítést

 
A lillafüredi Palotaszálló újabb fontos elismerést zsebelt be, hiszen Magyarországon elsőként szerezte meg a nemzetközi Good Travel Seal minősítést. Ez az elismerés a fenntartható turizmusban kiemelkedő szálláshelyeknek jár, amelyek a környezetvédelem, a helyi közösségek támogatása és a felelős üzemeltetés terén is példát mutatnak.

A Palotaszálló régóta törekszik arra, hogy ne csak a természeti szépségek közelében kínáljon pihenési lehetőséget, hanem környezettudatos működésével is hozzájáruljon a jövő turizmusához. Az energiahatékony megoldásoktól kezdve a helyi termékek használatán át a víz- és hulladékgazdálkodási rendszerek fejlesztéséig számos lépést tett a minősítés elnyeréséért.

Ez a nemzetközi minősítés nemcsak a szálloda számára jelent komoly elismerést, hanem a magyar turizmus fenntarthatósági törekvéseit is előtérbe helyezi, ösztönözve más szereplőket is a hasonló lépések megtételére.

Fotó: Fotó: Szinok Gábor
 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%