Hírek

Ingyenes jogosítványszerzés: új lehetőség a miskolci diákok számára is

today2024-09-27 223 71 3

Háttér
share close

Ingyenes jogosítványszerzés: új lehetőség a miskolci diákok számára is

 
Elindult egy remek új kezdeményezés a köznevelésben és szakképzésben tanuló végzős diákok számára, amely ingyenes B kategóriás gépjárművezetői elméleti tanfolyamot biztosít. Ez a lehetőség Miskolcon is elérhető, és nagy segítséget nyújt a diákoknak a jogosítvány megszerzésében.

A tanfolyam csomagját a Kréta rendszeren keresztül érhetik el a végzősök. Az online KRESZ-tanfolyam mellett egy online elsősegélynyújtás oktatás és vizsgalehetőség is része az ajánlatnak. Ezen felül az Országos Mentőszolgálat egy elsősegély demonstrációs alkalmat is tart majd az iskolákban, amely segíti a diákokat a gyakorlati elsősegélynyújtási ismeretek elsajátításában.

Bár az ingyenes csomag nem tartalmazza a gyakorlati vezetést és az egészségügyi alkalmassági vizsgálatot, a miskolci diákok számára is óriási előnyt jelent, hogy az elméleti oktatás és a vizsgák költségei nem terhelik őket. Ez a kezdeményezés sok diák számára teszi könnyebbé és elérhetőbbé a jogosítvány megszerzését, ami a jövőbeli munkavállalás és a mobilitás szempontjából is hatalmas előny lehet.
 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%