Hírek

Engedjetek el, mindjárt megszúrlak titeket” – Üvöltötte a miskolci rabló

today2024-09-28 224 71 3

Háttér
share close

Engedjetek el, mindjárt megszúrlak titeket” – Üvöltötte a miskolci rabló

 
A Miskolci Rendőrkapitányság sikeresen lezárta egy júliusban történt rablás vizsgálatát, amelynek során egy 60 éves felsőzsolcai férfi volt az elkövető.

Az eset 2023. július 1-jén, délelőtt 11 óra körül történt egy miskolci, bulgárföldi üzletben, ahol a férfi eltávolította az áruvédelmi eszközt öt üveg márkás szeszes italról, majd azokat a táskájába rejtette, és fizetés nélkül próbált távozni.

A bolt biztonsági személyzete időben közbelépett, azonban a tolvaj kést rántott elő, amivel fenyegetni kezdte a dolgozókat, mondván: „Engedjetek el, mindjárt megszúrlak titeket!”. A helyzet tovább eszkalálódott, amikor a férfi fellökött egy alkalmazottat, és elmenekült a helyszínről. A rendőrök gyors reagálásának köszönhetően a bolthoz közeli területen sikerült elfogniuk a támadót, akit ezt követően gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek.

A nyomozás során a szükséges eljárási lépéseket a hatóságok elvégezték, és az ügy dokumentációját átadták az ügyészségnek. Az eset rávilágít arra, hogy a rendőrség gyors és hatékony munkájával igyekszik garantálni a közbiztonságot, valamint elszámoltatni az erőszakos bűncselekmények elkövetőit. A Miskolci Rendőrkapitányság közleménye szerint az eljárás minden törvényes feltételnek megfelelően zajlott.

A cikk a rendőrség hivatalos honlapja alapján készült.

Fotó: Police.hu
 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%