Sporthírek

Vármegyei derbivel kezdődik az idei Extraliga!

today2024-10-04 229 71 3

Háttér
share close

Vármegyei derbivel kezdődik az idei Extraliga!!

 
Ez az idő is elérkezett a férfi Extraligában érdekelt MEAFC-Peka Bau is elkezdi a 2024/2025-ös pontvadászatot. Nem is akármilyen összecsapással indul az idei évad, hiszen pénteken 19 órától a vármegyei rivális Greenplan-VRC Kazincbarcika ellen lépnek pályára Kovács Zoltán fiai.

A felkészülésről és a mérkőzéssel kapcsolatban kérdeztük vezetőedzőnket:

Hogyan értékeled a felkészülési időszakot? Volt két DEAC elleni edzőmérkőzésetek és az I.Gregor András Emléktornát is megrendeztétek. Hasznosak voltak ezek a találkozót?
Kovács Zoltán: – Bár szerettem volna több felkészülési mérkőzést játszani, úgy gondolom a DEAC elleni mérkőzések, valamint a saját rendezésű tornánk mind tökéletesen szolgáltak a felkészülést a bajnokságra. Mérkőzésről mérkőzésre sikerült összerakni a csapatot, a játékot. A Srácok lelkesek, becsületesen dolgoztak az alapozó időszakban nem lehet panasz rájuk.

Pénteken a vármegyei rivális Greenplan-VRC Kazincbarcikát fogadjátok az Egyetemi Körcsarnokban. Milyen mérkőzésre számítasz? Mit vársz el a csapattól?
Kovács Zoltán: – A Barcikával tavaly két alkalommal játszottunk, mindkét alkalommal maradt a csapatban igy nem tudtunk méltó ellenfelük lenni. Idén változott mindkét csapat kerete, mi pedig edzés számban előre tudtunk lépni. Úgy gondolom a két csapat szintje közelebb került egymáshoz ezért egy látványos küzdelmes mérkőzést várok , nagy számú MEAFC és VRCK szurkolókkal a lelátón.

Kovács Zoltán
Kíváncsiak voltunk, hogy mit gondol a MEAFC-Peka Bau csapatkapitánya Árva Milán az elmúlt időszakról és hogyan várja a péntek esti találkozót:

– Hogyan értékeled a felkészülési időszakot? Felkészülten várjátok a bajnoki rajtot?
Árva Milán: A felkészülés egészen más volt, mint tavaly. Szerintem jól fel lett építve, mind a technikai részben és a kondicionális részében egyaránt. Azt gondolom felkészülten és erőtől duzzadóan várjuk az szezonkezdetet.

– A csapat nyáron jelentős változásokon ment át, hiszen jöttek új játékosok, kerültek fel utánpótlásból is játékosok és a szakmai stáb is bővült. Hogy érzed ezek a változások majd hozzásegítik a csapatot a jobb szerepléshez idén?

Árva Milán: – Én nagyon örültem amikor a vezetőség jelentette be az új játékosokat, mindig jó, ha jönnek új emberek, mindenkiben pozitívan csalódtam! A szakmai stábnak is örültem, bővülünk évről évre, mindent megtesz a klub, hogy segítse a játékosokat a fejlődésben. Ezt szeretnénk jó eredményekkel meghálálni a pályán.

– Pénteken hazai pályán kezditek el a 2024/2025-ös Extraliga szezont. Ráadásul a vármegyei rivális Greenplan-VRC Kazincbarcika ellen. Mit vársz a mérkőzéstől?
Árva Milán: Erre csak annyit szeretnek válaszolni, győzőn a jobbik csapat! Nagyon várjuk a szurkolókat is az Egyetem Körcsarnokba, hogy remek hangulat legyen a vármegyei derbin.

Árva Milán (17)
Várunk minden kedves szurkolót a pénteken 19 órakor kezdődő mérkőzésre.

A belépés díjtalan, illetve fontos információ, hogy jegy 10%-os kedvezményre jogosítja fel a tulajdonosát az Impresszó Club és Étteremben!

 

Written by: admin

Rate it
WHO WE ARE
WHO WE ARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOWNLOAD APP

SPONSORED BY
0%